top of page

Eka syksy maatilalla


Hellurei ja hellät tunteet!


Kesä on vaihtumassa syksyyn ja maatilalla koittaa uusi vuodenaika. Vilskettä ja vilinää kuuluu päiviin nyt koulujen myötä ja viimeiset remppakohteetkin on tiedossa ennen talven tuloa.


Toivottavasti teilläkin sujui tämä poikkeuksellinen kesä mukavasti ja on sitten muistoja, jotka lämmittää talven pakkasilla.


Kiitos vielä, kun olet tilannut uutiskirjeemme. :)


 

Ensimmäinen syksy ja talvi koittaa


Iltojen pimetessä on ollut ihanaa lämmittää oma ihana, rempattu pihasauna. Mikäs olisikaan parempaa kuin heittää vettä kiukaalle ja nauttia pehmeistä löylyistä.


Syksyn tulo vauhdittaa myös maatilaremppaa, koska ennen kuin pakkaset iskevät täytyy saada pari hommaa kondikseen. Tuvan uusi piippu saatiin jo muurattua ja pian saadaankin testata ensimmäistä kertaa leivinuuni. Nuohooja on jo hälytetty putsaamaan hormi.


Hieman tuleva talvi pistää jännittämään, mutta katsotaan miten meidän käy! Ennen talvea täytyy vetää sähköt piharakennuksiin, jotta saadaan mm. pihavaloja tiluksille. Ja kyllähän sillä kynttilänvalollakin pärjää, eikö niin..? :D


 

KOulu kutsuu

Häsä aloitti keramiikkaopinnot onnistuneesti Forssassa ja ensimmäisiä töitä on alettu valmistaa. Koulun edetessä on mahdollisuus valmistaa myös muita kuin kouluprojekteja eli keramiikkalinjasto alkaa pikku hiljaa muotoutumaan.


Putulla taas koulu jatkui Turussa ja viime kevään projektit saa jatkoa. Työn alla mm. lipasto ja pöytä.
 

Eka remppavideo

Julkaisimme tänään uuden videon! Kyseessä ensimmäinen remppavideo, josta näkee miten vanha varasto muuttuu mahtavaksi ulkokäymäläksi. 

Matkailuvinkki


Kotimaan matkailun supervinkki: Muotkatunturin erämaa!


Kävimme tällä viikolla vaeltamassa Muotkatunturin erämaahan ja ei voi muuta sanoa kuin että aivan upea paikka! Tuntureita, poroja, ruskaa, vaihtelevaa maastoa ja omaa rauhaa. Jos jollain on vielä tälle syksylle Lapin matka tiedossa niin ottakaa kohteeksi Muotka.


Vaikka maallakin sielu lepää, niin kyllä vaeltaminen Lapissa tuo rentouden aivan uudelle tasolle.


Ruskakuvaan päättyköön tämä kirje ja hyvän syksyn alun toivotuksiin!Recent Posts

See All
bottom of page